Elhelyezés

Igényei szerint választhat a különböző alapterületű (17,5-30 m2), bútorozott – fürdőszobás – teraszos (min. 5 m2), panorámás vagy parkra néző, egy- vagy kétszobás, illetve apartman lakrészek közül. Annak sincs akadálya, hogy saját bútoraival rendezze be a szobáját, amelyben segélyhívásra is alkalmas telefon, műholdas televízió, internetes csatlakozási lehetőség és tűzriasztó is van.

Akár saját lakrészében, akár a hangulatos közösségi helyiségekben vagy az étteremben bármikor fogadhatja családtagjait, vendégeit. A családi vagy baráti összejöveteleket kívánságára különtermeinkben megszervezzük.

A térítési díjban szereplő szolgáltatások

 • Reprezentatív éttermünkben napi négyszeri étkezést biztosítunk a saját konyhánkban készült friss ételekből
  (az arra rászorulókat természetesen saját szobájukban szolgáljuk ki). Dietetikus szakember gondoskodik arról, hogy a legjobb minőségű, egészséges, ugyanakkor ízletes ételek kerüljenek az asztalra. Ha Ön vegetáriánus, vagy betegség miatt különleges étrendet igényel, az sem jelent számunkra gondot. Háromféle menüsorunk normál, cukros és diétás ételeket kínál lakóink számára.

 • Lakóink mentális foglalkoztatásáról képzett mentálhigiénés munkatársaink gondoskodnak.

 • Színháztermünkben gazdag kulturális programmal várjuk. Ha színház-, mozi- vagy koncertjegyet szeretne rendelni, ebben is segítségére vagyunk.

 • Számunkra természetes, hogy kényelme és egészsége érdekében a ház uszodája, szaunája, kondicionáló szobája és a gyógytornász is rendelkezésére áll.

 • A lakrész takarításáról, mosásról, vasalásról külön személyzet gondoskodik.

A térítési díjban szereplő egészségügyi ellátások

Lakóink kényelmét, biztonságérzetét szolgálja:

 • saját rendelőnkben a kihelyezett háziorvosi felügyelet

 • a betegszoba

 • a 24 órás nővérszolgálat, továbbá, hogy

 • szükség szerint rendelőintézetbe, kórházba szállítjuk lakóinkat az intézmény költségére saját gépkocsinkkal

Tervezzük, hogy házon belül belgyógyász-kardiológus, reumatológus és szemész szakorvos is lakóink rendelkezésére álljon.

További szolgáltatások külön térítés ellenében

Intézményünkben fodrászat, pedikűr, manikűr és masszőr szolgálja az Ön kényelmét, jó közérzetét. Igény szerint közös kirándulásokat, egyéni nyaralásokat szervezünk.

Ha csak néhány napig vagy hétig szeretne a Normafa Idősek Otthonában lakni

Ha elutazott a családja és Ön nem akar vagy tud egyedül maradni, vagy csak néhány nap, illetve hét kikapcsolódásra vágyik, esetleg egy komolyabb egészségügyi kezelést követően úgy érzi, átmenetileg további ápolásra-segítségre lenne szüksége, napi térítési díj ellenében ezt is megteheti nálunk. A ház valamennyi szolgáltatását a fent leírtak szerint vendéglakóként Ön is igénybe veheti.